Translate

Jumat, 12 Juli 2013

Syi'ir Birrul Walidain birrul walidain, teks birrul walidain habib syekh

birrul walidain, teks birrul walidain habib syekh


Syi'ir Birrul Walidain
birrul walidain, teks birrul walidain habib syekh


يَارَبَّنَا يَارَبَّنَا إغْفِرْلَنَا ** وَوَالِدِيْنَا والْمَشَايِخْ أجْمَعِيْن

Duh pangeran kulo nyuwun pangapuro
Kanggo tiyang sepah soho guru kulo
Ugi kangge kulo lan muslim sedoyo
ing mekah madinah lan sak alam dunyo

Duh pangeran kulo nyuwun kesaenan
Kanggo poro putro lan putri harapan
Mugi saget nerusaken perjuangan
Njagi islam lan akidah keimanan

Duh pangeran kulo nyuwun kawelasan
kanggo poro guru kang paring tuntunan
Tuntunan agami soho sesrawungan
Ingkang manfaati ing gesang bebrayan

Mugi gusti ALLAH ngumpulake kito
Ugi tiyang sepah lan guru sedoyo
Sareng nabi lan wong kang sholeh ing surgo
Mugi ALLAH mboten nolak donga kito

Mugi kito sedoyo khusnul khotimah
Ing akhire mongso nalikane pejah
Sholawat lan salam selawase mongso
Mugi katur ing nabi kang nulung kito

1 komentar:

  1. syiirnya menyentuh hati,, makasih admin.. by : bersholawatan.blogspot.com

    BalasHapus